Ponudba

Za šolarje

Nudimo vam možnost nastanitve v sobah od 2 do 8 oseb.

CENE
Nočitev 15 EUR
Možnost zajtrka doplačilo 3 EUR
Za večje skupine (nad 15 oseb) priznamo popust (po dogovoru)ter ureditev drugih obrokov po ugodni ceni.

Za najmlajše nudimo možnost organiziranja šole v naravi, krajših športno-počitniških programov ali športnih priprav ter udeležbo na atletsko-počitniškem kampu Primoža Kozmusa, ki bo organiziran v poletnih mesecih. Primer programa najdete tukaj.

V neposredni okolici so mogoče številne športne, družabne in druge aktivnosti: pohodništvo, kolesarjenje, tenis, jahanje, plavanje itd.

V sodelovanju z izkušenimi mentorji vam lahko pripravimo večdnevne programe, ki jih priredimo vašim potrebam in željam, lahko pa vključujejo športne aktivnosti, oglede, družabne igre in prikaz športne poti, medalj in priznanj z največjih svetovnih tekmovanj in ostalih predmetov iz športne kariere Primoža Kozmusa.

Program je lahko obarvan tudi bolj izobraževalno. Po želji vam lahko pomagamo urediti oglede npr. Nuklearne elektrarne Krško, Valvasorjeve spominske hiše v Krškem, Galerije Božidarja Jakca v Kostanjevici na Krki, šolskega muzeja na gradu Sevnica, Posavskega muzeja v Brežicah itd.

V zimskih mesecih vam lahko pomagamo organizirati tudi aktivnosti v pokriti telovadnici, kjer so možne priprave za ples, gimnastiko in ostale športe.


Hostel Kozmus
Šolska cesta 1
8280 Brestanica

GSM: 051 345 586
Mail: